INDIAAS RESTAURANT TAJ MAHAL DEN HAAG

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 48 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indiaas Restaurant Taj Mahal Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2024 om 23:48 Delicious food, was ready on time.
23 apr 2024 om 9:19 La nourriture était baqulée et mauvaise
17 feb 2024 om 22:15 Food was amazing i was order indian thali but and they right it was for two persons but unfortunately i will get 5 boxes of currys but i will get just one bread naan it is so funny it will embarrassed me but the taste of food is good
17 jan 2024 om 20:20 Way too oily. Curry an biriyani had less flavor and too much oil
20 nov 2023 om 22:10 Heerlijk eten goed warm wel beetje pitting en binnen tijd bezorgd
10 nov 2023 om 21:06 Your order was NOT Delivered at all I am cheated of 35 Euros
28 aug 2023 om 19:14 Het eten was smakeloos, heel jammer. De naanbrood was verbrand.
17 mei 2023 om 19:07 Very bad quality Very disappoind (Tandoori mix)
13 okt 2022 om 20:10 Te duur, te kleine porties, hotwings zijn identiek aan opgewarmde magnetron hotwings van de supermarkt, kortom geen waard voor je geld. Zonde en niet voor herhaling vatbaar.
13 okt 2022 om 0:09 Gelijk na bestelling ben ik gebeld of de bestelling wel klopt. Daarbij was de beller heel vriendelijk. Eten was bij aankomst warm en lekker
27 sep 2022 om 9:38 Tamelijk waterig en smakeloos. Ik had een uitgebreide proeverij besteld. De bakjes waren vrij leeg en het waren andere gerechten. Proeverij voor twee en er zat maar 1 kleine naan bij. Niks bijzonders en zeker het geld niet waar.
19 sep 2022 om 21:30 Delicious food, right on time